Smakliga weekendpaket

Gimo Herrgård

Boka ett smakligt weekendpaket

I Uppland samarbetar hotellanläggningar med gårdar i föreningen Bondens Mat i Uppland”. Ett samarbete som du som gäst nu kan njuta av. Hotellen erbjuder närproducerade delikatesser och tips om upplevelser på närliggande gårdar.

Boka ett smakligt sommar- och weekendpaket på ett stadsnära cityhotell, en romantisk herrgård eller ett praktfullt slott.

Några exempel på weekendpaket

Slottsboende med spa
Haga slott, strax utanför Enköping, erbjuds du en härlig weekend i vacker och trivsam 1600-talsmiljö. Koppla av i slottets relaxavdelning och njut av en gourmetmiddag i någon av de gustavianska matsalarna.

Romantik i Uppsala 
Uppsala är en vacker stad under alla tider på året. Upplev stadens mysiga miljöer, historiska skatter och trädgårdar samtidigt som du unnar dig en romantisk weekend på något av stadens hotell.

Clarion Hotell Gillet, Eklundshof, Hotel Villa Anna och Radisson Blu är några av hotellen som erbjuder romantiska weekendpaket.

Slotts- och herrgårdsweekend vid Mälaren
Lev som greve och grevinna för en helg och koppla av i skön herrgårdsmiljö vid Mälaren på Friiberghs Herrgård

Gourmethelg vid Vallonbruken 
Känn historiens vingslag och njut av säsongens delikatesser på Söderfors HerrgårdGimo Herrgård eller Gammel Tammen.

Fredagsmys i Roslagen
Vakna till vågornas brus, hör fiskebåtarnas dunk och se ut över havet. Vid natursköna Marholmen kan du varva ned i rofylld miljö. 

Alla paket erbjuder upplevelser med omtanke, god mat och avkopplande atmosfär.